2015-12-21 08:53:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Számítson kisebb-nagyobb zavarokra

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehetséges, hogy nagyobb nekirugaszkodásra lesz szüksége ahhoz, hogy valaminek a végére tudjon járni. Sajnos a Mars szembenállása nagyon türelmetlenné teszi önt. Igyekezzen minél többet aludni, hogy megszabaduljon a stressztől!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars a Mérleg jegyében áll, a Hold viszont már a Bika jegyébe lép, így jobban tud alkalmazkodni a nagy türelmet igénylő helyzetekhez. A nyugalmából jócskán profitálhatnak a többiek is, ön pedig nehezen érti, miért csinálnak mások a bolhából elefántot...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben az Ikrek jegyével, és valósággal ólomsúlyokat tesz a cipője talpára. De miért is, és hová is kellene rohannia? Ha lassabban halad, kevesebb lesz a hiba is, és kevesebbet kell javítania.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, és visszavesz az ön lendületéből. Ha fontos döntéseket kell meghoznia, aludjon rá egyet-kettőt, különben kétségek fogják gyötörni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bikában áll, nem a legjobb fényszögben az Oroszlán jegyével... Kicsit álljon meg, gondolja át a dolgait, tervezzen, és nézze meg, hogy hol tart. Estig még rengeteg munka vár önre, de amit lehet, azt halassza holnapra!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében jár: ez ideális kezdetet jelent erre a hétre. Most jól szervezi a munkáját, és ezzel eléri, hogy délután már tényleg csak a legszükségesebbekkel kelljen foglalkoznia. Este örömteli híreket kaphat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, emiatt a Mérleg jegy szülöttei nem igazán tudnak érvényesülni. Csupán a legszükségesebb dolgokat intézze el, ne írjon alá szerződéseket, és ne eszközöljön nagyobb beszerzéseket se. Ha sportol, ma legfeljebb könnyű tornát végezzen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A nap kissé vontatottan indul. A Hold hatására eléggé fáradt, kedvetlen, és még egy apró egészségügyi panasszal is küzdhet. Hacsak nem kényszeríti valami, ne írjon alá szerződéseket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap nem lesz harmonikus, számítson kisebb-nagyobb zavarokra is. Koncentráljon azokra a problémákra, és azok megoldására, melyek közvetlenül is érintik, más gondjait most ne vegye a nyakába!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, és kellemes napot ígér a Bak jegy szülötteinek. Ma nem kerül sok energiájába, hogy megvigasztaljon másokat. Este korán feküdjön le, mert szüksége van a pihenésre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen indul a nap, lassan halad a feladataival, és messze nem tud annyi mindent elvégezni, mint amennyit eltervezett. Lehetőleg ma ne írjon alá fontos iratokat, és a szerződések szövegezését is halassza későbbre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Meg kell próbálnia a maga javára fordítani a történéseket. Délután sikeresen el tud csitítani egy vitát, nagyon jó közvetítőnek bizonyul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: